Informatie

De auteur

el73 is de persoonlijke website van Kevin Wetzels. Aangezien schrijven over jezelf in de derde persoon een tikkeltje griezelig is, schakel ik - Kevin Wetzels - nu alvast over naar de ik-vorm.

Wat persoonlijke informatie over de auteur zorgt vaak voor een betere kijk op de schrijfsels, dus laat me beginnen met te zeggen dat ik 26 jaar oud ben en woon in Tongeren, België (er bestaat er ook zo eentje in Nederland).

Overdag werk ik als software engineer bij Continuum Consulting, maar daarnaast werk ik als Roam aan het verbeteren van het internet. Mijn job als software engineer bestaat uit het maken van analyses, software designs en het implementeren van de software (vooral in Java) voor en doorgaans bij klanten. Mijn werk als Roam richt zich op andere, kleinere projecten in een pure web-omgeving: WordPress-plugins en -themes, websites voor handelaren en kleine web-applicaties.

De website

el73 is er vooral omdat ik soms wat korte stukjes en bedenkingen over development en design wil publiceren en een blog is daar uitermate geschikt voor. Bovendien kan ik deze site gebruiken als een speeltuin, om wat met WordPress te spelen of met andere tools. Spelen met software is trouwens een hobby die is uitgegroeid tot een aparte site: Laughy.

Wie omschrijft “spelen met software” als één van zijn hobbies? Iemand die lui is. Wacht, voordat je me als een nietsnut bestempelt: iemand die ervoor wil zorgen dat hij zichzelf zo min mogelijk herhaalt. En software is daar net goed in.

Elders

Je vindt misschien elders een profiel van el73. De kans bestaat dat ik dat ben. Bij Del.icio.us verzamel ik mijn links, op Virb heb ik mijn nick geclaimet en bij Facebook ben ik geregistreerd. Denk ik. Flickr gebruik ik zelden, maar daar ben ik in ieder geval ook te vinden. En op LinkedIn kan je mij bestoken met je netwerk. Headhunters mogen er in ieder geval voor zorgen dat ze een goede reden hebben: ik ben jullie standaard-berichten wat beu. Maak iemand die je wil strikken (inclusief zijn netwerk) een beetje het hof, bende onromantische zielen.

Je weet nu wat deze site is, waarom deze site er is, wie erachter verborgen zit en dat je iedere zin die ik schrijf in zijn context moet bekijken en regelmatig een korreltje zout erbij moet nemen. Heb je meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar kevin@el73.be.

Disclaimer

Deze website is al verschillende malen herzien. Het kan dus wel eens gebeuren dat een pagina uit elkaar valt of dat je iets niet vindt waar ik schreef dat je het kon vinden. Dat is 1 van de nadelen van het gebruiken van een website als speeltuin. Als je op zo een pagina of link stoot mag je het me altijd melden op bovenvermeld e-mailadres.