Site update

Mijn eerste grote project zit erop, tijd dus om mijn todo-lijstje op te kuisen. Zo zijn enkele dingen op deze website aangepast.

Weblog

De reacties hebben een andere indeling en styling meegekregen. Het nummer van de reactie staat nu binnen de reactie zelf en de naam van de persoon die reageerde vind je vlak onder de betreffende reactie. Lijkt het nergens op? Probeer een refresh van de pagina want het stylesheet is dus veranderd.

Daarnaast heb ik een link geplaatst naar de feed die de laatste reacties op het weblog bijhoudt. Je vindt deze onder de sectie Meta.

Portfolio

De Drunkey Love iconen zijn toegevoegd aan het portfolio.

Dit artikel werd opgenomen in website.


5 reacties

 1. Avatar van Marco Marco 03 Sep 2005 09:34

  Ziet er goed uit hoor! Die nummers in de reacties is iets dat ik er ook graag in zou hebben bij mij maar ik weet (nog) niet of dat eigenlijk wel kan met Pivot…

 2. Avatar van Kevin Kevin 03 Sep 2005 09:42

  Bedankt!

  De meest eenvoudige manier om dit met Pivot te doen is waarschijnlijk de core files aan te passen. Spijtig. Dit soort dingen is ook 1 van de redenen waarom ik ben overgestapt op Wordpress. Gewoon even je PHP code aanpassen en je bent er.

 3. Avatar van Mark Mark 03 Sep 2005 22:08

  Ziet er echt goed uit die nummering. cool.
  Zelfs die tekstballonen vind ik de max
  pssst: hoe gemaakt ?

 4. Avatar van Kevin Kevin 04 Sep 2005 05:07

  Mark: de reacties staan in een ordered list. De reactie zelf komt bovendien in een div te staan en de auteur en datum in een paragraaf met een speciale class. De div krijgt een achtergrondkleur en border mee (behalve de onderkant) en de speciale paragraaf krijgt als achtergrond een witte kleur en een afbeelding die de onderste border van de reactie vervangt, mét het “pijltje”.

  Voilà. ;)

 5. Avatar van Mark Mark 06 Sep 2005 11:46

  Merci om het mij te leren, zal miischien ooit nog van pas komen.