Nono

Ik had beloofd dat september minder stil ging worden. Tot op dit moment is dit niet echt de waarheid gebleken. Tot op dit moment…

Samen met Mark, Michael en Nico, presenteer ik Nono, waar we op zoek gaan naar "fout" webdesign. Natuurlijk aangevuld met juiste alternatieven en tips.

Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de daarvoor geschikte pagina bij Nono.

Dit artikel werd opgenomen in webdesign, website.


4 reacties

 1. Avatar van Marco Marco 08 Sep 2005 06:44

  Interessant projectje! Maar ook gevaarlijk. Bereid je voor op het feit dat niet elk bedrijf even gecharmeerd zal zijn van een posting op deze site en die bedrijven misschien wel eens heel vervelend zouden kunnen worden in jullie richting (rechtszaken wegens ’smaad’ etc.).

 2. Avatar van Kevin Kevin 08 Sep 2005 06:53

  Dat is inderdaad misschien een reden waarom dit nog niet eerder is gedaan. Daarom proberen we de dingen ook positief te bekijken: wat is er fout en hoe kan je het beter doen? Waar hebben wij problemen mee en waar zullen minder ervaren gebruikers dus bijna zeker problemen mee hebben?

  In feite leveren wij dus een niet te onderschatten bijdrage: wij geven een onafhankelijk oordeel op de werking van een website. Iets waar je meestal geld voor op tafel moet leggen.

  Maar als we het realistisch bekijken zullen weinig betrokken bedrijven er mee opgezet zijn. Ik hoop alleen dat ze inzien dat het beter is om bepaalde raadgevingen te volgen dan om nutteloze dreigementen te gaan uiten.

 3. Avatar van Stefaan Stefaan 08 Sep 2005 13:24

  Dapper initiatief, met mijn volle steun! Als er iemand lastig doet, stuur ze maar eens mijn kant uit :)

 4. Avatar van Kevin Kevin 08 Sep 2005 14:01

  Genoteerd.