JLTranslations is er!

Thumbnail JLTranslations

Het heeft niet lang geduurd, maar toch is hij er eindelijk: de website van Jo Lefebure, zelfstandig vertaler Nederlands - Engels - Italiaans, jltranslations.com.

In totaal zijn er2 dagen besteed aan het maken van de website en 4 dagen aan het online krijgen van de site. Problemen met de domeinnaam hebben ervoor gezorgd dat de lancering 2 dagen moest worden uitgesteld.

Ik ga hier niet diep ingaan op wat ik heb gedaan, hoe en waarom, maar ik wil wel even zeggen dat ik er bij deze site langer over heb gedaan om wat fatsoenlijks te krijgen in Opera 7 dan in Internet Explorer 5.

Dit artikel werd opgenomen in webdesign.


4 reacties

 1. Avatar van Bart Bart 06 Oct 2005 03:15

  Mooi werk.

 2. Avatar van Jo Jo 07 Oct 2005 04:30

  mooi werk, inderdaad, maar laat ons eerlijk zijn, het is voornamelijk mooi door mijn aantrekkelijke verschijning op de info-pagina… gnigni

 3. Avatar van Bart N. Bart N. 11 Oct 2005 12:58

  Hmm, ik vraag me af waar dat moeilijke punt zit om het degelijk te krijgen in Opera. Ik heb de website maar vlug overlopen maar ik kan niet onmiddellijk een mogelijk pijnpunt vaststellen.

  Nice work verder !

 4. Avatar van Kevin Kevin 11 Oct 2005 13:48

  Het probleem zat bij de achtergrondafbeelding van het hout. De body strekt in Opera niet tot onderaan het browservenster en dus komt de afbeelding letterlijk onder de tekst te staan, waardoor er een witte rechthoek onder het hout ontstaat.