Een beetje van dit, een beetje van dat

Dit is één van die Jawel, ik leef nog! posts. Een mengeling van korte opmerkingen en weetjes. Verwacht geen samenhang.

Ik heb de laatste tijd weinig aandacht aan mijn projecten en websites kunnen besteden. Mijn werk krijgt momenteel de voorrang op zowat alles. Daardoor was ik laat op de hoogte dat deze site een tijd onbereikbaar was, maar gelukkig kon ik op Nico rekenen om dit probleem op te lossen. Daardoor heb ik ook zowat de Google update gemist…

De "hitparade"

Hoewel de Google PageRank van een pagina volgens sommigen nog weinig betekenis heeft is het altijd leuk om de score bij te houden.

De cijfers zeggen hier weinig. Alle bovenstaande zijn te vinden op het domein www.el73.be en konden dus vooraf rekenen op een PR 5. Wat me wel enigszins verbaasde: JLTranslations.com gaat onmiddellijk van 0 naar 4.

Ondertussen, ergens in Brussel…

Het zou makkelijk zijn om te klagen over de momenteel lange werkdagen, maar ik kijk liever naar de voordelen: op weinig tijd heb ik weer ontzettend veel dingen bijgeleerd over JSPs, Struts en JSTL. Dit geeft me trouwens het idee om binnenkort (wanneer alles weer wat rustiger wordt) een korte reeks artikels te maken over hoe je gemakkelijk weblog-software kan maken met behulp van J2EE-technologie.

Zo, nu nog even genieten van een vrije dag.

Dit artikel werd opgenomen in varia.