Del.icio.us Daily Posts: het vervolg

Aangezien er toch voldoende interesse is voor de verbeterde daily posts van del.icio.us heb ik de functionaliteit van de plugin enorm uitgebreid. Ik stel u voor aan versie 0.9 van de Del.icio.us Daily Post Formatting plugin (zip, 10 kB). Het is nog geen 1.0 versie omdat ik de plugin nog niet compleet heb kunnen testen. Daarvoor wordt het wachten op een nieuwe daily post van bij del.icio.us.

Hoe werkt de plugin?

Download de plugin, unzip, upload de folder naar je Wordpress plugins folder en activeer de plugin.

Ga naar het opties scherm in je Wordpress admin en klik op "Del.icio.us Daily Post Format". Hier kan je het formaat van de posts opgeven met behulp van placeholders. Bekijk de bestaande formattering om te weten hoe het in elkaar zit. Deze komt grotendeels overeen met de gewone formattering van de posts. Bekijk de readme file in de zip voor meer uitleg.

Let wel op: als je toevallig een post met een titel als "links for jaar-maand-dag" maakt, zal de plugin ook deze post proberen aan te passen.

Update

Het lijkt allemaal ook live netjes te werken. Er is wel nog 1 puntje dat mij voor verbetering vatbaar lijkt: omdat de plugin een post publiceert, zorgt dit voor trackbacks bij de betrokken links. Is dit volgens jullie gewenst gedrag? Of liever geen trackbacks?

Dit artikel werd opgenomen in ontwikkeling, software, weblogs.


4 reacties

  1. Avatar van Mijn links voor 16 januari 2006 | el73 Mijn links voor 16 januari 2006 | el73 16 Jan 2006 03:21

    […] Delicious Daily Post Plugin 0.9 Test Enkele notes. (tags: test del.icio.us) […]

  2. Avatar van Bakkel Bakkel 13 Apr 2006 13:18

    de download-url is dood. Is ie nog ergens te krijgen??

  3. Avatar van Kevin Kevin 13 Apr 2006 13:33

  4. Avatar van Bakkel Bakkel 13 Apr 2006 13:52

    Top!! thanks!