Dag Nono

Een week nadat ik Nono officieel in handen heb gegeven van Michael heb ik de laatste restanten van Nono op mijn domein gewist.

Mijn doelstellingen voor Nono waren eenvoudig: op regelmatige tijdstippen kwaliteitsvolle berichten plaatsen in verband met web design en web development. Net zoals op dit blog kwam ik er niet aan toe om regelmatig wat te schrijven. Bovendien zat ik met de eeuwige twijfel "Is dit wat voor Nono, of meer wat voor el73?". Het leek me dus het beste om er mee te stoppen of om er voor te zorgen dat iemand anders verantwoordelijk werd.

Na wat mailen bleek Mark in een gelijkaardige situatie te zitten en nam hij Nono liever niet over. Michael zag het wel zitten - als er nog genoeg interesse voor was - en na enkele dagen was alles in gereedheid om Nono te verwelkomen op 7 seconden. Met weinig veranderingen voor de lezers.

Ik ben blij dat Nono nog bestaat. De reacties van bezoekers bieden vaak een totaal nieuw perspectief en zorgen voor bijkomende informatie. Dus geef zeker jouw visie op berichten. Bovendien…

En als laatste ga ik eens op zoek naar geïnteresseerden die van tijd tot tijd bijdragen willen leveren om Nono’s lezerspubliek niet op z’n honger te laten zitten. Zij die zich geroepen voelen, kennen de geijkte kanalen.

Uit "Een nieuwe huisbaas | Nono"

Dus laat wat van je horen.

Dit artikel werd opgenomen in elders, varia.