Morse: de betere Gmail Notifier

Gmail is leuk. Zolang ik een internetverbinding heb kan ik altijd aan mijn e-mail. Gmail Notifier is ook leuk, want zo word ik automatisch verwittigd wanneer er nieuwe e-mails zijn. Maar je kan slechts één account in de gaten houden en ondertussen beschik ik over vier Gmail-accounts; 2 normale en 2 via Google Apps. Tijd voor iets beters dus. Tijd voor Morse.

Morse screenshot

Ik wilde al een tijdje wat nuttigs maken met Adobe AIR en dat is Morse geworden. Het is de bedoeling om Morse gratis te verspreiden, maar aangezien ik de enige ben die er tot nu toe wat mee heeft gespeeld, zou de applicatie nog wat getest moeten worden door anderen. Personen die de dingen wat anders aanpakken dan ik, vooral met Windows werken (de applicatie is momenteel vooral afgestemd op Windows) en niet panikeren als de applicatie zou ontploffen.

Update: gebruikers van OS X mogen me nu ook iets laten weten. Als je Sifter eens wil uittesten mag je dat ook vermelden.

Update: Morse kan je vanaf nu downloaden bij Roam.

Jij misschien? Reageer dan hier of stuur me een e-mail. Uw hulp zou welkom zijn.

Dit artikel werd opgenomen in ontwikkeling, software.


7 reacties

 1. Avatar van Andries Louw Wolthuizen Andries Louw Wolthuizen 21 Oct 2008 17:20

  Ah, ik help je er graag mee.
  Op welke versies van Windows zou je het willen testen?

 2. Avatar van G. Stevens G. Stevens 02 Nov 2008 23:11

  Ik ben al een tijdje bezig om verschillende notifiers onder Windows (Vista & XP) te testen, zowel voor mijn GMail als IMAP accounts. Lijkt me leuk om Morse ook eens te proberen.

 3. Avatar van Piet Piet 14 Nov 2008 12:53

  Ik zou graag de Notifier voor Mac testen!
  Groeten, Piet.

 4. Avatar van Leonard Leonard 01 Dec 2008 10:21

  Ik wil graag helpen testen. Wij werken met meerdere Gmail accounts op 1 Vista PC. Ik heb behoefte aan één icoon per Gmail account, zodat ik in 1 oogopslag kan zien of in mijn account e-mail is binnengekomen of in die van mijn vrouw. Deze functionaliteit heb ik in nog geen enkele gmail notifier gevonden.

  Groet,
  Leonard

 5. Avatar van devnullius devnullius 06 May 2009 15:04

  Devvie likes to test your program too!

  Please put download available to get your testers : )

  Peace!

  Devvie Nuis

 6. Avatar van Stefan Stefan 22 Jul 2009 19:05

  Ik ben geïnteresseerd in een Gmail notifier alternatief voor meerdere e-mail adressen. Ik wil het met 2 gmail adressen gebruiken en heb als besturingssysteem Windows Vista Home Premium 64 bits draaien. Wellicht interessant om op te testen…

  Hoe kan ik de applicatie verkrijgen?

 7. Avatar van Yannick Yannick 18 Mar 2010 20:42

  waar kan je morse downloaden?